Zaterdag namiddag, we voelen de spanning en de geilheid door ons lijf gieren.
Vanavond is het weer zover, we gaan naar een feestje.'t Vrouwtje heeft er blijkbaar zin in, haar lipjes zijn vochtig.
We nemen een douche, er wordt een mooi setje lingerie uitgekozen en we kleden ons aan.

Na een rit van iets meer dan een uur, waarbij we moeilijk van elkaar lichaam kunnen blijven, komen we aan op de plaats van bestemming.
Het valiesje met attributen komt uit de koffer en we bellen aan. De heer des huize opent de deur en heet ons welkom.
Aan de bar krijgen we een drankje en de hapjes staan klaar. Het tweede koppel arriveert enkele minuten later.
We raken aan de praat en de spanning valt van ons af. We voelen ons onmiddellijk thuis
De singles beginnen aan te komen, de habitués mengen zich in het gesprek, twee nieuwelingen staan een beetje zenuwachtig toe te kijken.
Na een tijdje zegt de gastheer dat we voltallig zijn en dat het tijd is voor dresscode.

De twee dames verdwijnen in de badkamer en komen enige tijd later tevoorschijn in wel erg geile lingerie.
De mannen kleden zich ook uit, na enkele minuten staan ze in boxershort en slip in de tot speelruimte omgetoverde eetkamer/salon
Het gesprek zet zich verder. Echter de aandacht verplaatst zich steeds verder in de richting van het strelen en liefkozen.

Het gezelschap verplaatst zich richting de matrasjes, de dames omringt door de heren.
De handen zwerven over de lichamen en de lippen en tongen beroeren de huid.
De laatste kledingstukjes verdwijnen, het enige geluid nu is zacht gekreun en het openen van een verpakking met een rubberje.
Al wat je nog ziet is een kluwen van armen, benen, hoofden en lijven. Het zuchten, kreunen en steunen wordt luider en je hoort hier en daar een schreeuw(tje) van extase.

Tussendoor is er een rustpauze, er wordt gekeuveld bij een drankje en de bezwete lijven worden gedouched.

En na wat gebabbel en gelach, ja wat humor en zelfrelativering hoort er ook bij, begint hier en daar iemand weer te strelen en te likken.
Het gaat er nu wat kalmer en rustiger aan toe. Het genot is er echter niet minder om. En nog steeds zijn de heren enkel bekommerd om het verwennen en laten genieten van de twee vrouwtjes. De eerste mannen beginnen tekenen van vermoeidheid te vertonen. Ja, we weten het al uit ervaring, de dames zijn ook hier het sterke geslacht.

Nadat iedereen voldaan is, en onze sletjes houden het vanavond wel erg lang vol, zetten we de gesprekken verder. Er wordt een warme hap geserveerd en na de nodige afspraken begint iedereen zich aan te kleden om huiswaards te keren. Er worden afspraken gemaakt voor een volgende keer en we nemen uitgebreid afscheid van onze "partners in sexcrime".


Op de terugweg maken we nog een stop. De reclaim kan niet wachten tot thuis. Mijn vrouwtje weer de mijne maken, dat is een ritueel waar we niet van afwijken. En zo beeindigen we steevast een lekker geile avond.