Ik leerde mijn vrouwtje kennen op een swingers site, niet op zoek naar een partner, wel naar een fwb. Maar zoals zo vaak liep het anders. We vormen nu een vast stel en wonen samen. Maar er moest niemand overtuigd worden en we bespreken al onze fantasien al van dag één.

We waren er al snel aan uit dat feestjes met enkele dames en enkele tot meer single heren echt wel ons ding zijn. Maar ook dat gangbangs in clubs niet echt onze verlangens bevredigden. Dus op zoek naar iets anders, en zo kwamen we terecht in het circuit van privé gangbangs. De ene al meer financieel dan de andere maar toch steeds intiemer dan in de club.

Vorig weekend gingen we dan weer een stapje verder en werd onze woonkamer het decor voor een mini gangbang, we nodigden een bevriend koppel en een drietal singel heren uit. De matrasjes en de kussen kwamen in de plaats van de eettafel, er kwam sfeerverlichting en wat zachte muziek. De hapjes werden bereidt en de drank stond kou. De handdoeken liggen klaar en de condooms en glijmiddel staan ter beschikking.

Om 18u gaat de bel, het koppel staat voor de deur. Na een rondleiding door de woning volgt een drankje en wat laatste info en tips. De bel gaat weer en weer en de heren zijn binnen. Drankjes, hapjes, kennis maken en aftasten wat de wensen zijn. Om 19u30 zegt het vrouwtje dat het tijd is voor de dresscode, lingerie of partydress voor de dames en boxer of slip voor de heren. Maar eerst allemaal douchen.

Er wordt wat gestreeld en gevoeld, en langzaam verhuizen we richting de matrasjes. Al snel hoor je nog enkel kreunen, zuchten, grommen en soms wat zacht gemompel. Elke vrouw heeft twee of drie mannen bij zich. De dames worden gezoend, gestreeld, gelikt, gebeft en zijzelf proberen ook om de heren gek te maken met strelen, rukken en pijpen. Kortom één groot kluwen van lichamen die genot nastreven. Condooms worden van tafel gepakt en het gekreun neemt toe. Een van de dames heeft moeite om het geluid beneden een voor de buren aanvaardbaar niveau te houden en zo is de eerste ronde voorbij.

De douches worden opgezocht, een nieuw drankje en hapje wordt geserveerd en een babbeltje volgt. Maar al snel wordt er weer wat gefoefeld en gestreeld en het gekreun neemt weer toe. Tegen een uur of twee vertrekken de heren, het koppel blijft slapen. Nu wordt het wat langzamer, rustiger, en verdwalen de handjes en mondjes wel eens. Een borst, een poesje of een pik, zolang er maar genot is schrikken we nergens van.

Tegen 5 uur zegt de laatste dame dat ze nu wel genoeg is klaar gekomen en helemaal voldaan is. Na een laatste drankje worden de lichten gedoofd en leggen we ons te slapen. En de laatste gedachte van de dag is dat onze opzet geslaagd is en zeker voor herhaling vatbaar is.